NİĞDE / MERKEZ - Efendibey İlkokulu

GENEL VELİ TOPLANTISI VE OKUL AİLE BİRLİĞİ KURULUNA YOĞUN KATILIM

Düzenlediğimiz veli toplantımızda bir araya gelen velilerimiz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin akademik ve sosyal yönden gelişimleri hakkında birbirleri ile paylaşımda bulundular.Ayrıca Okul Aile Birliği temsilcisi seçildi.

Okul-aile iş birliğinin her zaman önemsendiği okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden bulundukları noktadan “Daha iyiye nasıl taşıyabiliriz?” sorusuna yanıt aradılar.

Veli Toplantısı Öğretmenlerimiz; öğrencilerimizin aile iletişimleri, günlük rutinleri, sosyal yönden davranışları, akademik anlamda güçlü ve zayıf yönleri ile ilgili konulara değindiler. Velilerimizin sorduğu soruları cevapladılar, paylaşmak istedikleri durumlarda ise rehberlik ettiler. Veli toplantısı esnasında karşılıklı alınan notlar doğrultusunda velilerimiz de öğretmenlerimiz de öğrencilerimizin daha iyi yol alabilmesi için toplantı sonrasında ortak çalışma yapma kararı aldılar.

03-11-202303-11-202303-11-2023

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 15:10 - Görüntülenme: 85